Artikkelit

Lumilautailun perusteet, jotka sinun pitäisi tietää

Lumilautailun lisäksi ihmiset, jotka pitävät hauskaa, voivat myös saada terveellistä hyötyä tällaisesta toiminnasta. Koska se on yksi kylmän talvikauden mielenkiintoisimmista urheilulajeista, lumilautailua harrastavien ihmisten määrä kasvaa merkittävästi. Jos sinulla on olennaiset tiedot lumihiihdon tärkeistä eduista, sinulla on nyt enemmän syitä harrastaa tällaista urheilua.

Nykyään monet ihmiset pitävät jo lumilautailua täydellisenä lihaskuntoharjoituksena sinänsä. Näin voit parantaa lihasten vahvuuksia, erityisesti jalkojen lihaksia ja muita lihasryhmiä. Lihasvoiman kehittämisen lisäksi lumihiihtoharjoitukset voivat myös auttaa tekemään koko kehosta sopivamman ja vahvemman.

Saadaksesi suurimmat hiihtoedut lihasvoiman kehittämisessä sinun on opittava urheilun tärkeät tekniikat. Näitä lumilautailutekniikoita ei ole tarkoitettu vain niille, jotka etsivät lihasvoiman vahvistamista, vaan niitä tarjotaan myös avuksi niille, jotka haluavat osallistua kovaan lumikilpailuun.

Harjoitukset ja lumilautailu

Lumihiihdon kaikki hyödylliset vaikutukset voidaan saavuttaa vain, jos hän on täysin tietoinen siitä, miten se tehdään oikein. Tämä voidaan saavuttaa tekemällä joitain sydän- ja verisuonijärjestelmän harjoituksia ennen varsinaisen lumihiihtoharjoituksen suorittamista. On tarpeen suorittaa tällaisia ​​harjoituksia kestävyytesi parantamiseksi menestyäksesi missä tahansa haluamassasi urheilulajissa.

A.Kardiovaskulaariset harjoitukset

Sydämen ja verenkierron harjoitukset, jotka auttaisivat kestävyyttä, sisältävät lenkkeilyn, pyöräilyn, uinnin ja reippaan kävelyn. Nämä harjoitukset on myös suunniteltu rakentamaan ja parantamaan kestävyyttäsi. Ottaen huomioon, että lumilautailu vaatii keskittymistä, on erittäin tärkeää, ettet menetä energiaasi ja väsy helposti.

B. Muut valmistelevat harjoitukset

Tarjolla on myös muita harjoituksia, jotka auttavat rakentamaan ja ylläpitämään voimaa, erityisesti neloset ja hamstrings. Lunges ja squats ovat kaksi näistä sopivista voimaa lisäävistä harjoituksista. Tällaisten harjoitusten suorittaminen auttaisi sinua keskittymään vahvuuden rakentamiseen sekä reiden ulko- että sisäpuolella.

Toinen tärkeä harjoitustyyppi, jonka voit suorittaa saavuttaaksesi tällaisen tavoitteen hiihtomahdollisuuksien maksimoimiseksi, ilmenee jalkaharjoituksissa. Jalkojen voiman hankkiminen ja ylläpitäminen on todellakin välttämätöntä, jotta voit menestyä hyvin ja kestää urheilussa.

Jalkaharjoitusten lisäksi voit myös kokeilla sopivaa harjoittelua sellaisenaan polviharjoitusten kanssa. Vahvat jalat eivät tietenkään riitä suoriutumaan hyvin lumilautailussa. Sen sijaan se edellyttää myös, että ylläpidät vahvoja polvia välttääksesi polvivammojen riskin myöhemmässä prosessissa. Varmistaaksesi tukevat polvet ja jalat, voit yrittää tehdä kyykkyjä, nousuja, jalkojen kiharoita, jalkojen pidennyksiä ja jalan puristuksia. Painojen lisääminen voi myös auttaa vahvistamaan sekä jalkojen että polvien voimaa.

Jalka- ja polviharjoituksia enemmän voit tehdä muita harjoituksia, jotka auttaisivat kehittämään ydintäsi ja ylävartaloasi, lantiota, hartioita ja käsivarsia. Joustavuusharjoituksilla on myös suuri merkitys lumihiihdon valmistelussa. Sen lisäksi, että pidät sinut turvassa mahdollisilta vammoilta, tämä voi auttaa sinua ja kehoasi saavuttamaan tasapainon ja hallinnan koko urheilun aikana. Koko kehon osien ilmastointi ja uudelleenkäsittely on myös välttämätöntä sen varmistamiseksi, että olet todella valmis hiihtokauteen.

Huomaa myös, että maksimoidaksesi lumihiihtopotentiaalisi ja turvataksesi turvallisuutesi, käytä ja varusta itsesi vain parhailla ja kestävillä hiihtovälineillä, mikä voi silloin tarkoittaa, että myös suksivahakauppa on tarpeen.

Olen opettanut hiihtoa paikalliselle hiihtoalueelle 20 vuoden ajan. Olin apulaisvalmentaja Fairfieldin yliopistossa 1995-2001. Hiihtoviritys Ski Wiz Precision Ski- ja Snowboard Tuning- ja polkupyöräkilpailuille. Hiihdin lapsena vuosina 1975–1985. Aloitin 11 -vuotiaana. Aloitti hiihdon 4 -vuotiaana.

Les også Lyhyt liukas hiihtohistoria