Artikkelit

Vedonlyönti talviurheilusta – Suomalaiset Kasinot

parhaat

Kun puhutaan urheilusta, ei vedonlyöntiä voi jättää mainitsematta. Vedonlyönti talviurheilusta on yksi suosituimmista pelikohteista suomalaisten keskuudessa, sillä maastamme on perinteisesti löytynyt monia kovia tekijöitä varsinkin hiihdossa, mäkihypyssä ja yhdistetyssä. Aiemmin suomalaiset laittoivat vetokuponkinsa sisään lähinnä kioskeilla, mutta viime vuosina vedonlyönti netissä on vallannut yhä enemmän alaa. Nettivedonlyönnin etuna Veikkauksen perinteiseen vedonlyöntiin ovat muun muassa paremmat kertoimet, joiden avulla omalla talviurheilutietämyksellään voi tienata paljon enemmän kahisevaa kuin aiemmin.

Vedonlyönti talviurheilusta kannattaa hoitaa netissä

Parempien kertoimien lisäksi vedonlyönti netissä tarjoaa pelaajalle myös monia muita etuja. Yksi näistä on huomattavasti suurempi kohdevalikoima, josta löytää omaan makuunsa sopivaa pelattavaa varmasti. Netin parhaat vedonlyöntisivustot ovat valtavia peliportaaleja, jotka kattavat lähes tulkoon kaikki maailman lajit. Sinun ei siis tarvitse tyytyä ainoastaan tuttuihin lajeihin, kuten jääkiekko, alppihiihto ja maastohiihto, vaan pienemmätkin talviurheilulajit ovat saatavillasi.

Sen lisäksi, että lajeja on enemmän, on niihin luotu myös paljon enemmän kertoimia. Voit lyödä vetoa yksittäisten kisojen voittajista, mutta myös karsinnoista, kilpailijoiden henkilökohtaisista suorituksista ja monista muista mielenkiintoisista kohteista. Mikäli mieleesi juolahtaa jokin veto, jota et valitsemasi vedonlyöntisivuston listalta löydä, ei hätä ole tämän näköinen. Voit ottaa yhteyttä pelisivuston asiakaspalveluun ja kysyä heiltä suoraan, voisivatko he tarjota kertoimia haluamallesi vedolle. Vastaus on myöntävä huomattavasti kieltävää useammin.

Vedonlyöntibonukset antavat suksiisi lisää luistoa

Nettivedonlyönnin ehkäpä paras puoli ovat vedonlyöntibonukset, joilla voit kasvattaa pelikassasi kokoa sijoittamatta peleihin yhtään normaalia enempää.

Vedonlyöntibonuksia on monia erilaisia, mutta tavallisimpia ovat tervetuliaistarjouksena jaettavat talletusbonukset. Nämä bonukset perustuvat yleensä tiettyyn prosenttimäärään, joka määrittää saamasi bonusrahan summan. Sinulle voidaan tarjota esimerkiksi 100 % vedonlyöntibonus 50 euroon asti, jolloin sivusto tuplaa ensimmäisen talletuksesi mainittuun 50 euron maksimisummaan saakka. Vedonlyöntibonukset tulee kierrättää, eli panostaa muutaman kerran vedonlyönnissä, mutta kierrätysvaatimukset ovat suurilla pelisivustoilla yleensä melko maltilliset.

Riskitön veto ja ilmaisveto

Tavallisten talletusbonusten lisäksi yleisiä vedonlyöntibonuksia ovat riskitön veto ja ilmaisveto. Nämä bonukset toimivat niin, että sivusto antaa sinulle joko riskittömän tai täysin ilmaisen vedon. Riskitön veto edellyttää pelaajalta omien rahojen panostamista, sillä tämä bonus lisätään tilille vasta silloin, jos pelaajan kampanjaveto epäonnistuu. Jos sinulle siis tarjotaan 20 euron riskitöntä vetoa, on sinun panostettava ensin 20 euroa omistasi. Mikäli vetosi epäonnistuu, lisää vedonlyöntisivusto tilillesi 20 euron riskittömän vedon, jonka voit käyttää seuraavaan vetoosi. Jos voitat, saat voittorahasi normaalisti.

Ilmaisveto on vielä riskitöntä vetoakin parempi tarjous, sillä sen käyttäminen ei edellytä rahatalletuksen tekemistä. Pelintarjoajasi lisää yksinkertaisesti tilillesi ilmaisen vedon, jonka voit käyttää haluamaasi kohteeseen. Jos voitat, saat voittorahat itsellesi ilman alkupanosta – jos taas häviät, menetät ainoastaan ilmaisen vetosi.

Osallistu vedonlyöntikilpailuihin ja -kampanjoihin

Tervetuliaislahjana uusille pelaajille jaettavat bonukset eivät suinkaan ole ainoita bonusetuja joita voit nettivedonlyönnistä saada. Koska vedonlyönti talviurheilusta on niin suosittua Suomessa, tarjoavat pelisivustot suomalaisille mielenkiintoisia kampanjoita esimerkiksi talviolympialaisten, maailmancupin osakilpailuiden ja hiihdon MM-kisojen yhteydessä. Näissä kampanjoissa ja kilpailuissa voidaan jakaa monenlaisia palkintoja, kuten matkoja varsinaisiin urheilukilpailuihin, tavarapalkintoja tai yksinkertaisesti käteistä rahaa.

Jos et ole vielä kokeillut vedonlyöntiä talviurheilulajeista netissä, suosittelemme sinua avaamaan pelitilin jollekin suosituimmista vedonlyöntisivustoista. Pelaaminen netissä on nykyään niin helppoa ja tuottoisaa, että palaat tuskin enää takaisin Veikkauksen vetokuponkien pariin.