Aggressiivisen luistelun historia

Luistelu merkitsi läsnäolonsa historian kirjaan jo 1600 -luvulla. Ihmiset käyttivät sitä alun perin liukumaan lumisten kanavien yli, joita kutsutaan skeelereiksi. Rakenne oli silloin puurunko, jonka pyörät oli naulattu saappaaseen tai kenkiin. Kuitenkin vuosia myöhemmin suunnittelun ja käytön parannukset tekivät rullaluistelusta tärkeän osan elämää, mukaan lukien virkistys, liikunta ja jopa ravintolan kaltaiseen työhön käytettäessä rullaluistimia asiakkaidensa palvelemiseen.

Monien rullaluistimien käytön lisäksi syntyy aggressiivisia luistimia ja luistelu. Tästä alkaa jännittävät X -pelit, jotka avattiin vuonna 1995 Aggressive Skers Associationin (ASA) johdolla.

Vaikka aggressiivisen luistelun historia alkoi vuonna 1995, nuorempi väestö kiinnostuu aggressiivisesta rullaluistelusta. 

Koska luisteluun tarvitaan lisää voimaa ja hallintaa, rullaluistimien varusteet tulevat hitaasti aggressiivisen luistelun historiaan.

Tämä laite ja parannukset sisältävät pieniä mutta suhteellisen pehmeitä luistinpyöriä, jotka auttavat luistelijoita kiihtymään ja hidastamaan nopeammin. Tämä parannus hidastaa luistimia ja vaatii usein vaihtamista. Se auttaa luistelijoita hallitsemaan luistimiaan paremmin luisteluun liittyvien temppujen ja liikkeiden aikana.

Luistimien parannusten lisäksi aggressiivisen luistelun historia sallii myös turvallisuuden olla osa jokaista luistelupeliä. Luodajia suojaavat suojavarusteet, kuten kypärät, suojukset ja törmäystyynyt.

Aggressiivinen historia alkoi Yhdysvalloissa, missä X-pelejä pidetään, mutta 16-vuotiaan australialaisen kultamitalin vuoksi aggressiivisen luistelun historia tuli Australian luistelualalle.

Siirrytään nyt Aggressiivisten muunnelmien käyttöönottoon. Aggressiivisuuden historia ei tule koskaan olemaan täydellinen, jos et tunne aggressiiviseen luisteluun liittyviä aloja.

Street

Yleiset rakenteet, joita löytyy kaupungin kaduilta, aukioilta ja kampuksilta, kuten kiskot, seinät, ojat, penkit, reunakivet ja portaat, ovat luistimien kaatumiskohta. Lentämistä on vähemmän, mutta katuluistelussa suoritetaan temppuja, koska tämä on aggressiivinen luistelukilpailu. Katuluistelu voi olla laitonta joissakin kunnissa, ja siksi on välttämätöntä tarkistaa alueen säännöt ennen luistelua tällä alueella.

Vert

Haluat todellisia temppuja ja liikkeitä, niin tämä kurinalaisuus on sinulle. Käytät puoliputkirakennetta, joka tulee pystysuoraan päälle luistelijoiden pintana. Hyppyjä, lentämistä ja kesämurhaa voi olla mukana pelissä. Tulet vaikuttamaan tuomareihin erilaisilla dioilla, jauhamisilla, pyöräytyksillä ja ilma -temppuilla. Useimmat pelit, jotka on painettu aggressiivisen luistelun historiaan, käyttävät niissä vert- tai pystysuoria.

Pysäköidä

Tällä leikkipaikalla on luisteluun käytetty sisä- ja ulkoluistinpuisto, joka simuloi vert- ja street -rakenteita. Puistossa järjestetään monia turnauksia, koska siellä on kaikki tarvittavat välineet ja pinta, joka on hyvä luisteluun.

Aggressiivisen luistelun historia ei ole yhtä suoraviivainen kuin rullaluistimien historia, mutta tämä ei ole tärkeää monille nuorille, koska luistelu antaa heille jännitystä tärkeämpää kuin pelin ympäröivä historia.

Nathan Hicks tarjoaa neuvoja ja vinkkejä aggressiivisista luistimista [http://www.sportetc.co.uk/street-sports/skates/aggressive-skates] suuren avun ja osto-neuvojen lisäksi kaikille muille luistimille. Meillä on johtava skate -jälleenmyyjä, joka tunnetaan laadusta ja avuliaisuudesta.